ZF 24

Carpatair îi duce pe polonezii din Lublin în excursii la Vatican

Carpatair îi duce pe polonezii din Lublin în excursii...

Autor: Mirabela Tiron

07.05.2014, 00:06 227
Compania aeriană Carpatair, intrată în insolvenţă în acest an, care nu mai operează în prezent zboruri de linie de pe aeroporturile din România, a semnat un contract cu touroperatori polonezi pentru a efectua curse pe ruta Lublin (Polonia) - Roma (Italia), cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, până în octombrie.
 
Cererea vine în special din partea pasagerilor care fac turism religios, care merg în pelerinaje la Vatican (primul zbor al companiei a avut loc pe 25 aprilie înainte de evenimentul de canonizare a celor doi papi Ioan al XXIII-lea şi Ioan Paul al II-lea).
 
Lublin este al nouălea oraş din Polonia ca mărime, cu 350.000 de locuitori. „Folosim unul dintre cele trei avioane de tip Fokker pentru zboruri pe această rută.  Continuăm să operăm pe segmentul de zboruri charter şi pe închirieri avioane. Anul acesta nu cred că vom relua zborurile regulate în România, încă nu s-a finalizat planul de reorganizare“, a spus Paula Ardelean, vicepreşedintele companiei aeriene, care avea anul trecut 380 de zboruri pe săptămână de pe aeroportul din Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO