ZF 24

Carrefour nu va renunta la magazinele proprii de discount

10.01.2008, 16:50 12

Directorul general al Carrefour, Jose Luis Duran, a reafirmat, joi, obiectivele financiare ale celui de-al doilea mare retailer la nivel mondial pentru anii 2007 si 2008 si a dezmintit informatiile privind intentia companiei de a renunta la magazinele proprii de discount, transmite Reuters.

"Avand in vedere debutul favorabil al trimestrului al patrulea si performantele din luna decembrie, confirmam previziunile privind un avans de 6,4% al vanzarilor in anul 2007, in conditiile unei rate constante de schimb valutar", a declarat Duran la o conferinta de presa.

In ceea ce priveste anul 2008, Duran a adoptat o pozitie foarte relaxata, afirmand ca nu exista niciun motiv pentru modificarea obiectivului privind cresterea vanzarilor cu 6-8%, fara a lua in considerare impactul eventualelor achizitii.

Carrefour va publica raportul financiar aferent anului trecut pe 23 ianuarie.

In ceea ce priveste renuntarea la retelele de magazine de discount ED si Dia, directorul Carrefour a afirmat ca o eventuala vanzare nu este un subiect luat in considerare de companie in prezent.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO