ZF 24

Carrefour si MoneyGram lanseaza un serviciu de transfer international de bani

15.09.2009, 10:58 228

Lantul de hypermarketuri Carrefour si MoneyGram au anuntatlansarea unui serviciu de transfer international de bani, incepandde astazi clientii hypermarketurilor putand primi sau trimite banidin si in alte tari.

"Adaugand serviciile sigure de transfer de bani MoneyGram laserviciile disponibile in hypermarketurile Carrefour vom daposibilitatea clientilor nostri sa economiseasca timp si resurse,mai ales acelor persoane, ale caror rude traiesc in strainatate sitrimit bani acasa. Alaturi de cumparaturile pe care le pot face inmagazinele noastre, clientii nostri vor putea de acum sa incheie sitranzactii internationale, intr-o singura vizita in magazin", adeclarat, intr-un comunicat, Andreea Mihai, Directorul MarketingCarrefour.

Conform reprezentantilor Carrefour printre avantajele de caredispun clientii se afla taxele mici, fara comisioane ascunze,rapiditatea serviciului - 10 minute. De asemenea, clientul nu arenevoie de cont bancar sau card de credit pentru a putea transferabanii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO