ZF 24

Carrefour va deschide primul sau hypermarket in Rusia

14.03.2007, 14:04 30

Grupul francez Carrefour va deschide in acest an primul sau hypermarket de pe piata rusa, in orasul Rostov-pe-Don, dupa ce a achizitionat recent un teren, informeaza AFP, citand presa locala.
Viitorul magazin va avea 15.000 de metri patrati si va fi inaugurat spre sfarsitul anului.

Carrefour a semnat de asemenea un acord preliminar pentru inchirierea unui spatiu de 10.000 metri patrati intr-un centru comercial din orasul Krasnodar, programat sa fie deschis in primavara anului 2009. Compania a facut demersuri pentru proiecte similare si in alte regiuni din Rusia, potrivit presei locale.

Piata rusa de comert in plina dezvoltare, lanturile Auchan si Metro fiind deja prezente, alaturi de retaileri locali precum Sedmoi Kontinent si Perekrestok. Pana de curand, analistii rusi previzionau ca intrarea Carrefour se va face prin cumpararea unei firme locale.

Contactati de AFP, reprezentantii Carrefour nu au fost in masura sa comenteze informatia cu privire la investitia din Rusia. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO