ZF 24

Cat a costat cea mai scumpa locuinta vanduta in 2009 in Romania? "Doar" 3,4 milioane euro

Topul celor mai scumpe locuinte vandute anul trecut in Romania
01.02.2010, 13:44 29

3,4 milioane de euro a fost cel mai mare pret platit pentru olocuinta in 2009, aceasta fiind o vila aplasata pe Bulevardul Daciasi intermediata de agentia imobiliara Regatta, conform BUSINESS Magazin.

In urma cu un an, cand BUSINESS Magazin incepea seria topurilorsale cu cele mai scumpe locuinte vandute in 2008, cele mai scumpezece locuinte a caror vanzare fusese intermediata de companiileimobiliare, valorau peste 24 de milioane de euro.

Acestea sunt acum doar niste amintiri frumoase daca privimclasamentul aferent anului trecut. Daca acum doi ani ocupantaprimei pozitii fusese tranzactionata la un pret de 6,5 milioane deeuro, cea mai scumpa locuinta vanduta in 2009 a avut un pret de 3,5milioane, fiind o vila amplasata in apropiere de Bulevardul Dacia,din Bucuresti. In total, cele mai scumpe zece locuinte vandute anultrecut valoreaza putin peste 11,5 milioane de euro.

Vedeti pe www.businessmagazin.ro care sunt cele mai scumpe zece locuinte vandute anultrecut in Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO