ZF 24

Căutaţi bani pentru un start-up? Prima ediţie din 2014 a VentureConnect va avea loc pe 12 iunie

Căutaţi bani pentru un start-up? Prima ediţie din 2014...

Autor: Ioana Nita

29.04.2014, 00:00 626

Start-up-urile care au nevoie de bani pentru a se putea dezvolta au şansa de a primi finanţare în cadrul primei ediţii de anul acesta a VentureConnect, eveniment organizat împreună cu ZF pe 12 iunie la Hotel Intercontinental din Bucureşti. VentureConnect, unul din puţinele evenimente din România în care antreprenorii pot sta faţă în faţă cu potenţiali investitori, a demarat în 2010.

De atunci în cadrul programului şi al sesiunilor de mentorat Venture Mentoring lansate anul trecut au participat peste 400 de companii din România, Bulgaria, Macedonia, Croaţia, Ungaria şi Statele Unite, care au primit consiliere pentru elaborarea unui plan de business şi au intrat în legătură cu potenţiali investitori şi cu comunitatea de business.

Antreprenorii care vor să participe la eveniment îşi pot depune proiectele până pe 30 mai completând formularul afişat pe site-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro. Aceştia îşi vor prezenta afacerea în faţa unora dintre cele mai importante fonduri de investiţii, acceleratoare, incubatoare din România şi Europa de Sud-Est. A doua ediţie a VentureConnect 2014 va avea loc în toamnă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels