ZF 24

CC analizeaza preluarea Pharmafarm de catre America Trading

21.11.2007, 14:07 20

Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica, realizata pe piata distributiei de medicamente, prin care societatea Armedica Trading SRL dobandeste controlul unic asupra SC Pharmafarm SA.

Armedica Trading este o societate membra a Grupul farmaceutic Richter Gedeon. Acesta activeaza pe piata fabricarii si comercializarii de medicamente de uz uman, fiind prezent, de asemenea, si pe pietele distributiei cu ridicata si cu amanuntul de produse farmaceutice.

Pharmafarm SA este o societate activa atat in domeniul distributiei cu ridicata al produselor farmaceutice, cat si la nivelul distributiei cu amanuntul, indirect, prin societatea controlata Pharma Net SRL.

In vederea stabilirii compatibilitatii concentrarii economice cu un mediu concurential normal, autoritatea de concurenta va analiza operatiunea notificata, evaluand posibilele efecte anticoncurentiale, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO