ZF 24

Ce cauta angajatorii anului 2010: contabili si dezvoltatori de software

Ce cauta angajatorii anului 2010: contabili si dezvoltatori de software
30.03.2010, 11:41 43

Un numar de 70 de angajatori au anuntat ca vor participa la ceade-a opta editie a targului de joburi Angajatori de Top, cu 16% maimulti fata de editia din noiembrie a anului trecut. Oferta dejoburi a crescut cu 30%, iar companiile participante au anuntat caca vor face peste 900 de recrutari. Cele mai multe joburi suntoferite in domeniile Business Process Outsourcing (BPO), IT&C,bunuri de larg consum si consultanta. Printre companiile care auanuntat ca vor face recrutari in cadrul targului se numaraCoca-Cola HBC, Nestle, JTI, Kraft Foods, HP, Genpact, Microsoft,IBM, Oracle, Adobe Romania, Dacia Groupe Renault, RenaultTechnologie Roumanie, BRD, PwC, KPMG, Kaufland sau Real -Hypermarket.

Totusi, cele mai multe joburi sunt oferite pentru pozitiile deJunior & Senior Software Developer (pentru tehnologiilePHP,Java, C, C++ C#, DOT NET).
"Companiile care recruteaza pentru astfel de joburi in cadrultargului sunt Adobe Romania, Microsoft Development CenterCopenhagen, Catalyst Recruitment Solutions, Gameloft, Route 66,Misys Banking Systems, Avira Soft, Accenture sau Oracle", spuneDragos Gheban, Business Development Manager in cadrul companiei deconsultanta in resurse umane Catalyst Solutions, organizator altargului.

Companii precum Accenture, British American Tobacco, Genpact, WNS,Wipro, Brainspotting cauta in special contabili, fara experienta,dar care sa cunoasca limbi straine. "Aceasta editie aduce peste 300de oportunitati de cariera pentru candidatii care vorbesc a doualimba straina. Printre limbile straine cautate de angajatoriiprezenti la eveniment se numara franceza, germana, italiana,olandeza, spaniola, poloneza, turca, ceha sau maghiara", a mai spusGheban. Targul de joburi se va desfasura la Sala Palatului inBucuresti, in perioada 23- 24 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO