ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
04.11.2009, 10:06 17

Guvernul britanic ofera RBS si Lloyds alte 37 mld.lire

Guvernul britanic a decis sa injecteze alte 37 mld. lire inbancile partial nationalizate Royal Bank of Scotland si LloydsBanking Group. Acest ultim capitol al povestii despre salvaritransforma RBS in cea mai mare salvare guvernamentala din istorie,dupa ce banca a absorbit de la stat 53,5mld. lire, comparativ cu 45mld. dolari (27,4 mld. lire) Citigroup in Statele Unite.

Buffet a pariat 26,6 mld. dolari pe economiaSUA

Warren Buffett a incheiat cel mai important acord al vietii luiatunci cand a cumparat in schimbul sumei de 26,6 mld. dolariBurlington Northern Santa Fe, unul dintre cei mai importantioperatori feroviari din Statele Unite, in ceea ce el numeste unacord pariu privind evolutia economiei SUA. Buffett detinea deja22,6% in cadrul companiei, acum achizitionand restul deactiuni.

GM nu mai vinde Vauxall si Opel

Consiliul director al General Motors a socat industria auto dupace a anuntat ca va mentine operatiunile Vauxall si Opel in cadrulcompaniei si nu le va mai vinde companiei canadiene Magna si banciiruse Sberbank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO