ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
01.03.2010, 10:08 11

AIG aproape de un acord cu Prudential pentru vanzareadiviziei de asigurari de viata din Asia

AIG si Prudential sunt aproape de a incheia un acord privindvanzarea AIA, divizia asiatica de asigurari de viata a companieiamericane. Prudential, cel mai mare asigurator britanic, va plati35 mld. dolari cash, actiuni si alte titluri. Acordul este asteptatsa fie anuntat astazi.

Liderul partidului Conservator din Marea Britaniepromite sinceritate, dupa ce popularitatea scade

David Cameron a reactionat duminica la rezultatele unui sondajde opinie privind partidul Coservator care pierde popularitate,promitand votantilor radicalism, optimism si "sinceritate". Liderulpartidului Conservator a insistat ca el are calitatile "necesarepentru a schimba soarta acestei tari", cheia discursului sau fiindeconomia.

Titlul de inginer este folosit pe nedrept de muncitoridin Marea Britanie fara o calificare speciala

Instalatorii de gaze, cei ce se ocupa de repararea xerox-urilorsi alti tehnicieni ar trebui sa nu se mai numeasca ingineri,potrivit presedintelui BAE Systems,cea mai mare companiemanufacturiera din Marea Britanie. Titlul de inginer este aplicatin Marea Britanie unor oameni care au diferite slujbe, iar acestlucru il nemultumeste pe Dick Oliver, care crede ca doar ingineriide profesie ar trebui sa il utilizeze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO