ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
04.03.2010, 10:20 14

Grecia este pregatita sa apeleze la ajutorulFMI

Grecia este pregatita sa apeleze la Fondul Monetar Internationalpentru ajutor daca veciniii sai europeni nu reusesc sa ii ofereasistenta financiara pe care statul o doreste dupa ce a anuntatcele mai dure reduceri de cheltuieli din ultimul deceniu. Miercuri,guvernul de la Atena a impus inghetarea pensiilor, reducerea maiputernica a salariilor angajatilor din sectorul privat, majorareaTVA si majorarea accizelor la tutun, alcool si carburanti.

Proprietarii Manchester United vor sa rupa colaborareacu Goldman Sachs

Familia Glazer, care detine clubul de fotbal Manchester United,ia in considerare posibilitatea renuntarii la colaborarea cuGoldman Sachs din cauza rolului pe care Jim O'Neill, economistulsef al bancii, l-a jucat in incercarea de a prelua clubul dinmainile lor.

Ineos, cea mai mare companie britanica dupa vanzari, isimuta sediul in Elvetia pentru taxe mai mici

Ineos, cea mai mare companie privata britanica dupa vanzari, sepregateste sa isi mute sediul in Elvetia intr-o incercare de aeconomisi datorita taxelor si impozitelor mai mici. Acesta esteultimul trend, in conditiile in care mai multe companii britaniceisi muta sediul in strainatate din cauza majorarii taxelor siimpozitelor pentru companiile din Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO