ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
28.10.2009, 09:36 14

Tarul platilor din Statele Unite a redus bonusurile insaa majorat salariile

Tarul platilor in cadrul Trezoreriei Statelor Unite, KennethFeinberg a anuntat saptamana trecuta reducerea masiva a bonusurilortotale oferite de companiile din sectoarele financiar si auto pecare el le poate controla. Desi el a redus totalul sumelor lajumatate, el a majorat un element important - salariile de baza,potrivit unei analize a Wall Street Journal.

Comisia Europeana urmeaza sa aprobe planul derestructurare al Northern Rock

Comisia Europeana este asteptata sa aprobe miercuri planul derestructurare al creditorului ipotecar Northern Rock fara a impunealte conditii adiacente, potrivit persoanelor apropiate. Aceasta arfi prima dintr-o serie de masuri pe care Comisia urmeaza sa le iain urmatoarele saptamani care ar putea solda cu dezinvestitiimasive din partea altor banci din Marea Britanie.

Pesimismul in privinta revenirii economiei creste inrandul americanilor

Americanii sunt din ce in ce mai pesimisti in ceea ce privesteeconomia Statelor Unite, dupa ce in septembrie se observase ousoara schimbare inspre optimism. Republicanii nu au reusit saprofite din punct de vedere politic de starea maladiva a economiei,potrivit unui studio realizatd e Wall Street Journal /NBC News.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO