ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
16.02.2010, 10:40 15

UE: Grecia sa isi rezolve problema bugetara si apoi vineajutorul

Ministrii de finante europeni s-au mentinut fermi pe pozitii siau cerut Greciei sa reduca deficitul bugetar inainte de a se lua incalcul posibilitatea unui ajutor pentru statul mediteraneean.Muncitorii greci au iesit in strada si au inceput grevele imotrivaplanurilor de austeritate ale guvernului.

Achizitia Lehman a fost una benefica pentruBarclays

Profitul in crestere anuntat de Barclays pentru 2009 a ajutatactiunile grupuli sa creasca si a demonstrat ca achizitiaindrazneata a activelor Lehman Brothers Holding din America de Nordse dovedeste una de succes.

Shell planuieste sa reduca salariileexecutivilor

Royal Dutch Shell a dezvaluit ca va face schimbari majore inmodul in care sunt platiti managerii de top, la mai putin de un andupa ce actionarii au fost nemultumiti de politicile salariale aleexecutivilor. Intr-o scrisoare catre investitori, Hans Wijers,presedintele comitetului de plati de la Shell, a spus ca salariiledirectorului executiv Peter Voser si ale directorului financiarSimon Henry - care au preluat functiile anul trecut - vor fi cu 20%mai mici ca ale predecesorilor lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO