ZF 24

Ce zboruri sunt anulate astazi pe marile aeroporturi din Romania?

24.02.2010, 14:12 346

Cele mai multe zboruri anulate sunt pe aeroportul Henri Coandadin Bucuresti (Otopeni), ca urmare a problemelor pe care le-auanuntat companiile aeriene cu greva angajatilor.

Astel, cursele dus-intors spre Frankfurt si Munchen, operate deLufthansa, au fost anulate, asa cum s-a intamplat si ieri. Doarzborurile spre Dusseldorf nu erau afectate.

"Aceasta este o situatie provizorie, companiile mai pot anuntain cursul zilei si alte modificati in programul de zbor", audeclarat reprezentantii aeroportului din Otopeni.

Si operatorii aerieni Aegean Airlines si Olmpyc Airlines auanulat zborurile dus-intors spre Atena (Grecia).

Din motive care nu au tinut de greva angajatilor, companiaaeriana Air France si-a anulat cursa spre Paris iar easyJet aanulat zborul spre Madrid.

Pe aeroportul din Baneasa, doar compania low-cost Blue Air aanuntat ca
zborurile dus-intors pe rutele Bucuresti-Salonic si Londra-Salonicau fost anulate, din cauza grevei controlorilor de trafic aeriandin Salonic (Grecia), potrivit datelor de pe site-ul companieiaeriene. Mai mult, compania a anuntat ca programul de zbor alcursei Bucuresti-Londra va fi modificat

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO