ZF 24

Cel.ro a crescut anul trecut cu 25%, la 25 mil. euro. Retailerul atacă şi segmentul de asigurări auto

Cel.ro vinde preponderent echipamente IT&C, dar a adăugat în ofertă anul trecut şi noi categorii de produse, de la cărţi şi filme până la generatoare electrice şi alte echipamente de bricolaj.

Cel.ro vinde preponderent echipamente IT&C, dar a adăugat în ofertă anul trecut şi noi categorii de produse, de la cărţi şi filme până la generatoare electrice şi alte echipamente de bricolaj.

Autor: Adrian Seceleanu

12.05.2014, 00:04 161
Compania Corsar Online, care administrează cel.ro,  unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT&C de pe piaţă, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 110 mil. lei (24,9 mil. euro), în creştere cu peste 20% faţă de anul precedent.

„Cifra de afaceri pe anul 2013 a fost de 110 milioane de lei, în creştere cu 25% faţă de 2012, iar numă­rul de comenzi procesate a crescut cu 47%“, a declarat pentru ZF Tiberiu Pop, director general şi proprietar al Corsar Online.

În anul 2012 compania Corsar Online a avut afaceri de 89 mil. lei (aproape 20 mil. euro), în creştere cu 74% în lei faţă de nivelul de 51 mil. lei (12 mil. euro), fiind astfel al doilea jucător de pe piaţa locală de retail online IT&C, la mare distanţă faţă de liderul eMag.ro, care a avut afaceri de 153,7 mil. euro.

Compania vinde preponderent echipamente IT&C, dar a adăugat în ofertă anul trecut şi noi categorii de produse, de la cărţi şi filme până la generatoare electrice şi alte echipamente de bricolaj. Anul acesta retailerul estimează o creştere de 60% a afacerilor, inclusiv pe fondul expansiunii pe noi categorii de produse, a declarat Tiberiu Pop. „Creşterea pe care o aşteptăm pentru trimestrul al doilea este de minimum 35% , iar pentru tot anul ne aşteptăm să ne atingem targetul de creştere de 60%. Anul acesta vom intra şi noi pe vânzarea de asigurări RCA şi CASCO.“

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO