ZF 24

Cele mai ciudate locaţii din lume ale restaurantelor McDonald’s. Galerie FOTO

1. Lângă siturile antice din China Invazia restaurantelor McDonald’s din China nu mai este o noutate, însă lanţul internaţional a început să se extindă în locaţii exotice, chiar lângă templele antice chinezeşti.

Cele mai ciudate restaurante MdDonald's

Autor: Octavian Calei

19.05.2013, 20:03 364

McDonald’s s-a extins în mai toate ţările din lume însă zelul companiei surprinde prin locurile alese pentru restaurantele sale pe care le putem găsi fie într-un avion scos din uz, fie lângă situri antice sau chiar în mijlocul deşertului, scrie Business Insider.

Printre cele mai bizare restaurante McDonald’s se numără cel deschis în mijlocul deşertului sau de lângă închisoarea de maximă securitate din Guantanamo Bay iar printre cele mai inspirate ar fi restaurantul plasat la capătul urcuşului obositor al treptelor spaniole din Roma.

McDonald’s-ul amenajat într-un avion scos din uz din Noua Zeelandă surprinde prin unicitate, dar şi restaurantul dintr-un vechi conac american din Long Island.

Accesaţi galeria foto pentru mai multe detalii

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO