ZF 24

CertAsig a ajuns la afaceri de 10 mil. euro datorită vânzărilor prin brokeri

CertAsig a ajuns la afaceri de 10 mil. euro datorită...

Autor: Anelis Baciu

06.12.2013, 00:06 112
CertAsig, o companie de talie mică specializată pe nişa asigurărilor corporate, a subscris prime de 44 milioane de lei (10 mil. euro) în perioada ianuarie-octombrie, cu o treime peste nivelul din primele zece luni ale anului trecut, parteneriatele cu brokerii fiind principalul motor de creştere, a declarat James Grindley, directorul general al CertAsig.
 
„Vânzările prin intermediul brokerilor reprezintă peste 90% din businessul nostru. Avansul brokerilor ne-a avantajat, pentru că acest lucru înseamnă mai mult business şi pentru noi, de aceea vrem să continuă parteneriatele cu brokerii”, a afirmat şeful Cert­Asig.
 
Cea mai mare parte a subscrierilor CertAsig este concentrată pe segmentul asigurărilor de garanţii, cu vânzări de echivalentul a 15 milioane de lei după primele zece luni. Asigurările maritime şi cele pentru construcţii-montaj generează împreună tot o treime din businessul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO