ZF 24

Cinci semne că ar trebui să îţi iei o pauză de la social media

Cinci semne că ar trebui să îţi iei o pauză de la...

Autor: ONE ONE

16.12.2014, 19:24 1148

Ţi se pare că stai prea mult pe Facebook, Instagram sau Twitter? Dacă ţi se întâmplă şi ţie să adormi cu telefonul în mână şi să te trezeşti cu el, în loc de cafea, înseamnă că trebuie să începi să schimbi ceva. Iată care sunt semnele ce îţi vor spune adevărul.

1. Faci diverse ”aranjamente”, special ca să le pozezi şi să le pui pe Instagram

Sigur, nu te trezeşti dimineaţa ca să pui un plan de bătaie pentru Instagram sau pentru Facebook - OK, dacă faci asta, atunci clar ai o problemă gravă. Însă dacă îţi gândeşti meniul zilnic în funcţie de cum arată aceste mâncăruri pe Instagram, este o mare pierdere de timp. Aminteşte-ţi că exacerbarea aceasta a ceea ce vrei să arăţi vs. ceea ce eşti poate fi extrem de dăunătoare pentru psihicul tău.

2. Postezi pe Facebook fiecare detaliu despre ceea ce faci

Nu sunt deloc interesanţi care scriu pe Facebook despre fiecare lucru pe care îl fac: ”merg în vizită la bunici - feeling excited”. Efectul va fi să pari dornică de atenţie - pentru că, să fim serioşi, în afara de cel mult 5 persoane, nu e nimeni interesat de vizita ta la bunici. Aşa că, dacă simţi că ai tendinţa să postezi fiecare lucru pe care îl faci, gândeşte-te de două ori înainte.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO