ZF 24

Citeşte gratuit suplimentul ZF 17 ani: 100 de tineri curajoşi şi poveştile lor de antreprenoriat

Citeşte gratuit suplimentul ZF 17 ani: 100 de tineri...
17.11.2015, 11:02 818

Ziarul Financiar împlineşte astăzi 17 ani, vârsta energiei creatoare, şi a ales să sărbătorească acest moment aniversar printr-un supliment cu  poveştile a 100 de tineri antreprenori care au fost prezenţi în ultimii trei ani în studioul ZF Live. 

Am pus laolaltă firme de software care au deja câteva milioane de euro venituri, tineri antreprenori care au deschis o cafenea sau o băcănie, sau o familie care s-a confruntat cu lipsa unor materiale de construcţii de pe piaţă şi a decis să facă site-ul de ecommerce www.neacaisa.ro, unde să găseşti ceea ce ai nevoie atunci când vrei să construieşti sau să renovezi o locuinţă. Am adus în emisiune tineri care deţin firme de consultanţă în resurse umane, au înfiinţat festivaluri  de film sau oferă consiliere pentru cei care vor să ia un credit. Puţini au ajuns în producţie. Sunt exemple  de tineri antreprenori care fac pantofi de alergare sau ţiglă pentru acoperişuri, dar în general cea mai mare parte dintrei ei au ales un business de servicii. 

Descarcă aici varianta PDF a suplimentului aniversar

Este de presupus că  peste 25 de ani  din aceşti 10 tineri antreprenori măcar unu să ajungă la afaceri de peste 100 de milioane de euro sau, de ce nu, un miliard.

ZF Live  este o emisiune  online de business difuzată pe site-ul www.zf.ro în fiecare zi de la 12.00 la 13.00. Cei 100 de tineri antreprenori sunt expresia unui val care începe să se contureze:  noua generaţie a întreprinzătorilor români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO