ZF 24

CNADNR a primit patru oferte pentru achizitia unui sistem electronic de emitere a rovinietelor

23.12.2009, 14:59 22

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale dinRomania (CNADNR) a primit patru oferte, cu valori intre 30,55milioane de lei si 65,65 milioane de lei, fara TVA, pentruachizitia unui sistem informatic de emitere, gestiune, monitorizaresi control al rovinietei, informeaza Mediafax Business.

Astfel, au depus oferte asocierea Novensys Corporation/UTISystems (35,96 milioane de lei), firma Indra Sistemas, (34,35milioane de lei, fara TVA), consortiul Radcom/ElsagDatamat/Informatica Feroviara, (65,65 milioane de lei, fara TVA)lei, asocierea Romstrade/Vector/Intel (30,55 milioane de lei) sifirma Asesoft International (36,33 milioane de lei, fără TVA).

"Pana in momentul de fata nu a fost selectata niciofirma/asociere castigatoare, procesul de evaluare a ofertelor estein desfasurare, urmand a se lua o decizie cat mai curand posibil.Termenul de atribuire a contractului este 29 decembrie", se arataintr-un comunicat al autoritatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO