ZF 24

Cod portocaliu: Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi 17 judeţe

Cod portocaliu: Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării

Autor: Mediafax

25.01.2012, 20:35 850

Bucureştiul a fost acoperit de un strat de zăpadă ce măsoară deja câţiva centimetri, în urma ninsorii care a început marţi seară. Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de ninsoare şi viscol pentru 17 judeţe şi Capitală, valabilă până joi.

Mai multe linii de tramvai au fost blocate din cauza unor defecţiuni la liniile electrice de transport, iar zeci de copaci au căzut din cauza ninsorii, avariind maşini.

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere a fost suspendată miercuri şi joi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a anunţat Prefectura Capitalei.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu pentru Bucureşti şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării, unde vântul va depăşi la rafală 90 de kilometri pe oră, alte 14 judeţe rămânând sub atenţionarea cod galben de ninsori şi viscol, până joi seara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO