ZF 24

Compania 3i va prelua o participatie la Centrul Medical Unirea (Update)

06.02.2007, 11:03 16

Compania de investitii 3i va prelua un pachet minoritar semnificativ din capitalul Centrului Medical Unirea (CMU), au anuntat ieri cele doua firme.

Tranzactia va fi cea mai mare in care este implicata o clinica romaneasca, se arata intr-un comunicat comun al 3i si CMU.

Partile nu au dezvaluit valoarea tranzactiei si nu au specificat ponderea participatiei care va fi preluata de 3i. De asemenea, nu este precizat numele asociatului sau asociatilor CMU care au cedat din partile sociale detinute.
Compania de servicii medicale Centrul Medical Unirea (CMU) intentioneaza sa deschida in acest an o noua clinica, cu o suprafata mai mare decat restul unitatilor detinute.
"Ca prim pas, vom investi intr-o clinica noua, pe o suprafata mai mare decat cele pe care le avem in prezent, care va oferi si servicii noi, pe care nu le oferim deocamdata. Vom construi un spital mai mare atunci cand clinica noastra de chirurgie se va dovedi neincapatoare", a declarat,astazi directorul executiv al CMU, Sergiu Negut. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels