ZF 24

Cosmote Romania: clientii nostri vor avea acces la servicii 3G

28.10.2009, 19:44 21

Clientii Cosmote vor avea acces la serviicii de internet mobilprin tehnologia 3G odata cu achizitia Zapp, a declarat StefanosTheocharopoulos, CEO al Cosmote Romania dupa anuntul ConsiliuluiConcurentei ca tranzactia poate merge inainte.

"Prin aceasta achizitie vom putea sa extindem calitatea serviciiloroferite, deoarece vom putea lansa si servicii de date, printehnologie 3G. In acelasi timp, clientii Zapp vor avea acces la unportofoliu extins de produse si servicii, precum si la cele mairelevante oferte de pe piata, in functie de preferintele lor", aspus Theocaropoulos.

"Cosmote saluta decizia Consiliului Concurentei din Romania, care aconfirmat faptul ca achizitia Zapp (Telemobil SA) respecta intotalitate reglementarlie locale si promoveaza o concurentasanatoasa pe segmentul mobil si de broadband. Cosmote va continuaprocesul de achizitie, care va intari pozitia si perspectivele decrestere ale Grupului in Romania. Suntem la inceputul unei noietape de dezvoltare, de o mare complexitate. Eforturile noastre vorfi indreptate catre utilizarea noilor sinergii in beneficiul bazeiextinse de utilizatori. De asemenea, vom continua sa urmarimimbunatatirea produselor si serviciilor oferite tuturorutilizatorilor", a adaugat seful Cosmote.

Grupul elen a anuntat pe 30 iunie preluarea Zapp in cadrul uneitranzactii cu o valoare totala de 207 mil. euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO