ZF 24

Costel Casuneanu, invinuit in dosarul lui Catalin Voicu, nu are voie sa plece din Bacau 30 de zile. Cine este "Regele asfaltului"?

Costel Casuneanu, invinuit in dosarul lui Catalin Voicu, nu are voie sa plece din Bacau 30 de zile. Cine este "Regele asfaltului"?
21.12.2009, 11:15 570

"Regele asfaltului", Costel Casuneanu, caruia procurorii DNAi-au prezentat, luni, acuzatiile in dosarul in care mai suntcercetati senatorul Catalin Voicu si judecatorul Florin Costiniu,nu are voie sa paraseasca localitatea Bacau, timp de 30 dezile.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru Mediafax, ca omul de afaceriCostel Casuneanu a fost pus sub invinuire pentru cumparare deinfluenta. De asemenea, procurorii DNA i-au interzis sa paraseascalocalitatea Bacau, timp de 30 de zile.

Astfel, Casuneanu este acuzat ca i-ar fi cerut senatorului PSDCatalin Voicu sa intervina la preşedintele Sectiei civile ainstantei supreme, Florin Costiniu, pentru ca, acesta, la randulsau, sa intervina favorabil pentru omul de afaceri la colegi de laSectia de contencios administrativ si fiscal cu privire la ocontestatie referitoare la o licitatie.

Costel Casuneanu ar fi pierdut licitatia respectiva dupa ce afost clasat de pe locul I pe locul IV, context in care a facut ocontestatie prin care solicita anularea licitatiei sidescalificarea castigatorului, potrivit surselor citate.

Pentru a fi sigur ca dosarul sau se va solutiona favorabil,Casuneanu ar fi facut demersuri la senatorul Catalin Voicu pentruca acesta sa intervina pe langa Costiniu, iar acesta, la randulsau, sa intervina pe langa colegi ai sai magistrati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO