ZF 24

Cotidianul: 25.000 de joburi pe taraba, pina azi la ora 16.00

27.10.2007, 09:10 10

Tinerii cu cel mult cinci ani de experienta pot gasi un job in multinationelele adunate la Tirgul "Angajatorilor de top" de astazi, din Bucuresti, ne aminteste Cotidianul.

Peste o suta de companii nationale si multinationale prezinta o oferta de peste 2.500 de locuri de munca vacante la Tirgul de slujbe "Angajatori de top", care se desfasoara la Sala Palatului, cele mai multe posturi fiind pentru ingineri, specialisti in IT sau in vinzari. Tirgul a debutat ieri si se incheie azi, la ora 16.00.

Potrivit organizatorilor evenimentului, din cele 110 companii participante la tirg, 80% sint multinationale, iar cele mai multe locuri de munca sint oferite pentru specialisti in informatica, ingineri in domenii precum constructiile sau industria petroliera ori specialisti in domeniul bancar. Pentru ca este un tirg de joburi care se adreseaza in primul rind studentilor sau absolventilor cu cel mult cinci ani de experienta, majoritatea companiilor participante ofera, pe linga locul de munca propriu-zis, si stagii de pregatire in domeniile respective sau burse de studii pentru studenti. Cotidianul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO