ZF 24

Cristian Vladescu, propus ca ministru al sanatatii

23.10.2009, 18:58 58

A fost presedintele Comisiei prezidentiale pentru analiza sielaborarea politicii din domeniul sanatatii publice, care aelaborat raportul "Riscuri si inechitati sociale in Romania". Esteacelasi raport care propunea o discutie publica pe marginealegalizarii prostitutiei si a dezincriminarii consumului dedrogurilor usoare. Intre martie 2005 si februarie 2007, a fostpresedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (a fostdemis de fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu).

La inceputul anului Vladescu a fost numit director general laScoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar. Adetinut mai multe functii in Ministerul Sanatatii intre care cea depresedinte al Comisiei de sanatate publica (2005 - 2006); directorgeneral, Directia pentru Reforma (1997 - 1998). Este profesor laUniversitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara siprofesor asociat la Universitatea Bucuresti. Este doctor inmedicina si conducator de doctorate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO