ZF 24

Cum justifica Ministerul Comunicatiilor eRomania, un proiect de 500 de milioane de euro - in cinci ani, "toti angajatii de la ghisee vor disparea"

11.04.2010, 22:15 17

Implementarea proiectului de circa 500 de milioane de euroeRomania, ce isi propune interconectarea intregii administratiipublice din tara, se va finaliza in termen de cinci ani iar, odatacu implementarea, toti functionarii de la ghisee vor dispareapentru ca plata impozitelor si taxelor se va face exclusiv online,potrivit Ministrului Comunicatiilor Gabriel Sandu, citat deGandul.

Reprezentantul Guvernului a declarat ca, pana la sfarsitul lui2011, toti romanii vor putea plati toate taxele intr-un singur locsi nu vor mai trebui sa completeze decat un formular. Sandu sustineca "desi proiectul pare scump la prima vedere, investitia va firecuperata rapid in urmatorii ani, prin reducerea cheltuielilorbugetare cu pana la 35%". Mai multe despre proiectul eRomania, de 500 milioaneeuro, cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO