ZF 24

Cum sa faci uitata o bucata de lege pe care s-a asumat raspunderea

18.09.2009, 09:56 18

Un paragraf din Legea Educatiei pe care prim-ministrul Emil Bocsi-a asumat-o in fata Parlamentului a disparut peste noapte dinproiectul pe care premierul credea ca l-a prezentat senatorilor sideputatilor, scrie Gandul.

Prevederea din Legea Educatiei prin care se interziceademnitarilor sa ocupe functii de conducere in universitati adisparut peste noapte din proiectul pe care prim-ministrul Emil Bocl-a prezentat Parlamentului. Mai exact, este vorba despreamendamentul pe care premierul l-a impus in fata ministruluiEducatiei, Ecaterina Andronescu, in noaptea dinaintea asumariilegii. Paragraful ar fi afectat-o in mod direct pe sefainvatamantului, care si-a luat insa masuri de siguranta,completandu-l cu o noua prevedere conform careia măsura nu s-ar fiaplicat pentru mandatele in curs. Ministrul Andronescu declarapentru Gandul ca la mijloc se afla "o facatura", suspectand cacineva vrea s-o scoata tap ispasitor.

Despre cum a pierdut Guvernul pe drum o bucata dinLegea Invatamantului cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO