ZF 24

Cum se lupta Amazon, Apple sau Microsoft sa faca uitata citirea cartilor pe hartie

Cum se lupta Amazon, Apple sau Microsoft sa faca uitata citirea cartilor pe hartie
04.02.2010, 14:22 18

"De trei ani, de cand mi-am luat primul e-reader, nu am maicitit carti pe hartie. Doar daca imi trebuia la scoala o carte sin-o gaseam online", marturiseste pentru BUSINESS Magazin AlinaConstantinescu, studenta in ultimul an la Facultatea de Economiedin cadrul Universitatii Rutgers din New Jersey.

Cand era in Romania, spune tanara, in fiecare zi cand mergea lascoala trebuia sa care o multime de carti dupa ea. "In schimb, acumam un singur dispozitiv, care e mult mai usor; pe el citesc sicartile, si cursurile necesare la facultate, si romane, reviste sauziare in timpul meu liber."

La fel ca si Alina, multi dintre tinerii din America au renuntatsa citeasca volume tiparite, optand pentru un cititor electronic(e-reader). Majoritatea colegilor si prietenilor Alinei aue-readere, iar Kindle de la Amazon este cel mai popular, dupa cumspune studenta. Toti sunt avizi dupa tehnologie noua si vor sa tinapasul cu ea, a mai adaugat tanara.

Cititi mai multe despre cele mai tari e-readere de pepiata pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO