ZF 24

Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

Autor: Alexandra Vladescu

14.07.2014, 13:55 704

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 14 - 27 iulie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

 

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

În următoarele două săptămâni valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale în această perioadă, temperaturile maxime situându-se, în medie, între 28 şi 31 de grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în jurul datelor de 20, 21 şi 27 iulie. Temperaturile minime vor creşte uşor în primele zile, apoi se vor menţine relativ staţionare.


Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO