ZF 24

Cum va fi vremea în următoarele două zile

Cum va fi vremea în următoarele două zile

Autor: Mediafax

30.08.2011, 15:31 538

Urmează două zile calde, în cea mai mare parte a ţării, temperaturile ajungând până la 33-34 de grade. În zonele de munte şi izolat în restul ţării sunt posibile ploi şi descărcări electrice, potrivit Agenţiei Naţionale a Meteorologiei.

MIERCURI
Vremea va fi caldă pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade, iar minimele se vor încadra între 10 şi 20 de grade.
În vestul şi nordul ţării şi în zona de munte vor fi înnorări temporare, iar după-amiaza şi noaptea sunt posibile ploi în averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu şanse minime de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat.
JOI
Vremea se va menţine caldă în regiunile sudice. Vor fi unele unele înnorări, averse şi descărcări electrice, mai ales după-amiaza şi seara, local în zona de munte şi izolat în restul teritoriului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni.
BUCUREŞTI
Miercuri va fi cald, cu cerul mai mult senin şi vânt în general slab. Temperatura va urca până la 33 de grade, iar cea minimă va ajunge până la 14-16 grade.
Vezi cum va fivremeaîn oraşul tău, peApropo.ro!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO