ZF 24

Curtea de Apel anuleaza contractul de consultanta pentru autostrada Medgidia-Constanta

11.08.2009, 17:02 27

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, anularea procedurii de atribuire a contractului de consultanta de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru construirea autostrazii Medgidia-Constanta, informeaza Mediafax.

Instanta a admis actiunea consortiului care a participat la licitatia pentru atribuirea acestui contract, format din firmele Search Corporation si Tehnic Consulting Engineering, impotriva CNADNR a castigatorului licitatiei, Consitrans.

Instanţa a mai obligat CNADNR sa procedeze la reevaluarea integrala a ofertei consortiului format din firmele Search Corporation si Tehnic Consulting Engineering, cu respectarea criteriilor de atribuire stabilite in fisa de date a achizitiei, precum si la reevaluarea celorlalti participanti, inclusiv a firmei Consitrans.

De asemenea, Curtea de Apel Bucuresti a mai decis reevaluarea calculului final al punctajului, tinand cont si de oferta financiara a consortiului format din firmele Search Corporation si Tehnic Consulting Engineering.

Solutia va putea fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO