ZF 24

Dacia, Renault-Nissan si Groupama Asigurari incheie un parteneriat strategic pentru eliberarea acceptelor de plata in maxim 48 de ore

07.04.2010, 11:54 26

Automobile Dacia SA, Renault-Nissan SRL si Groupama Asigurari auincheiat un parteneriat strategic prin stabilirea unui protocol deschimb de date informatizat intre reparatorii autorizati ai celortrei marci si asigurator, permitandu-se astfel eliberareaacceptelor de plata in maxim 48 de ore de la depunerea dosarului dedaune.

"Beneficiile directe pentru clientii Dacia, Renault si Nissancare se vor adresa Groupama Asigurari sunt reducerea timpului deasteptare pentru tratarea dosarului de daune si scurtarea perioadeide imobilizare a vehiculului pe durata reparatiei", se arataintr-un comunicat al companiei.

Parteneriatul este deja in vigoare incepand cu luna martie,fiind valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila autoobligatorii RCA, cat si pentru asigurarile facultative pentruavarii de tip CASCO.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO