ZF 24

Dedeman deschide săptămâna viitoare un magazin la Miercurea Ciuc şi pregăteşte o nouă inaugurare pentru la toamnă

Dedeman deschide săptămâna viitoare un magazin la...

Autor: Cristi Moga

20.06.2013, 18:34 1139

Compania băcăuană Dedeman, deţinută de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, va deschide săptămâna viitoare un magazin la Miercurea Ciuc, al 32-lea al reţelei, în urma unei investiţii de nouă milioane de euro.

Acesta va fi cel de-al doilea magazin deschis de către Dedeman în acest an, după o inaugurare la Galaţi, iar compania pregăteşte pentru acest an finalizarea altor două sau trei unităţi, următoarea deschidere fiind programată pentru toamna acestui an la Piteşti.

Magazinul Dedeman din Miercurea Ciuc va fi deschis vineri, pe 28 iunie, va avea o suprafaţă construită de 7.500 de metri pătraţi şi o echipă de 130 de angajaţi.

Din datele ZF, pe raza judeţului Harghita, în care se află oraşul Miercurea Ciuc, în prezent nu se află nicio reţea de bricolaj. Una din explicaţii ar putea fi legată de faptul că în judeţul Harghita au fost finalizate anul trecut doar 386 de locuinţe, în scădere cu 26,5% faţă de anul precedent.

Dedeman este liderul pieţei locale de bricolaj, cu afaceri de 541 de milioane de euro şi un profit de 58 de milioane de euro anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO