ZF 24

Dezvoltatorii au atras finantari imobiliare de 350 mil. euro in doua luni, in ciuda crizei si a verii

17.08.2008, 21:30 11

Bancile romanesti, dar si cele straine, au continuat sa finanteze proiecte de dezvoltare imobiliara si achizitii de proprietati prin credite de circa 350 de milioane de euro in ultimele doua luni, desi atat piata financiara cat si cea imobiliara trec prin momente dificile, iar perioada de vara este considerata mai calma in ceea ce priveste activitatea pietei imobiliare.

Creditele au fost acordate pentru dezvoltarea unor cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale sau centre comerciale, cat si pentru achizitii de terenuri, cum s-a intamplat in cadrul tranzactiei prin care compania elena Raptis Kavouras a preluat pentru 68 mil. euro un teren de 1,63 hectare din cadrul Satului Francez, finantarea fiind asigurata si printr-un credit obtinut de la Piraeus Bank.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care a fost cea mai mare finantare obtinuta in ultimele doua luni si la cat s-a ridicat aceasta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO