ZF 24

Diana Rosetka, Achieve Global: Mitul corporaţiilor care duc angajaţii în sclavie este exagerat

Diana Rosetka, managing partner al firmei de training Achieve Global

Diana Rosetka, managing partner al firmei de training Achieve Global

Autor: Corina Mirea

05.06.2014, 17:13 2132

Deseori, trainerii ajung să fie adevăraţi psihologi pentru angajaţii din corporaţii, care odată ajunşi în sala de curs încep să îşi spună toate probleleme pe care le au la serviciu. Aproape orice angajat susţine că i se dau mai multe responsabilităţi de cât poate duce sau că este plătit prea puţin în comparaţie cu volumul de muncă pe care îl are, însă puţini îşi dau seama că nu compania este de vină, ci chiar ei pentru că nu pot spune nu atunci când se simt “sufocaţi”.

“Trainerii ajung să fie de foarte multe ori «pansatorii» angajaţilor. De fiecare dată când le ascult problemele legate de servicuu încerc să îmi amintesc că stau de vorbă cu adulţi pentru că aud numai «nu îmi dă» sau «nu îmi face», ca şi cum lucrurile li se întâmplă fără ca ei să poată face ceva. Angajaţii iau decizii în cauză, acceptă conştient anumite situaţii şi mulţi ajung în astfel de poziţii din dificultatea lor de a ieşi din zona de confort. Cred că mitul urban al corporaţiilor care ne aduc în sclavie este puţin supralicitat”, susţine Diana Rosetka, managing partner al firmei de training Achieve Global. Ea a fost prezentă astazi la cea de-a unsprezecea ediţie a dezbaterii HR Insider, organizată periodic de ZFCorporate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO