ZF 24

Directorul Selgros: 2010 va fi la fel de greu ca anul acesta, daca nu cumva mai greu

21.12.2009, 12:24 34

Alexandru Vlad, directorul general al retelei SelgrosCash&Carry, considera ca anul 2010 va fi mai greu decat anulcurent, industria bunurilor de larg consum urmand sa stagneze dacanu chiar sa inregistreze scaderi, scrie BUSINESS Magazin.

"Anul 2010 va fi la fel de greu ca anul acesta, daca nu cumvamai greu", a declarat Alexandru Vlad, directorul general al reteleiSelgros Cash&Carry. "Cei ce bugeteaza cresteri in industriabunurilor de larg consum pentru 2010 sunt un pic prea optimisti",afirma el.

Cu toate ca se fereste sa anunte rezultatele de sfarsit de anale companiei pe care o conduce, este de acord ca segmentul decash&carry a fost mai afectat de criza in acest an decathipermarketurile. "Asteptam sa vedem cum se incheie luna decembrie,deoarece acum se realizeaza circa 20 din vanzarile anuale". Chiarsi asa, managerul spune ca luna decembrie va fi probabil subincasarile din ultima luna a anului trecut.

Cititi mai multe despre cum va evolua industria bunurilor de largconsum in 2010 pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO