ZF 24

Distribuitorul de ţigarete Punctual Comimpex din Cluj a ajuns la 15,6 mil. € în primul trimestru

Distribuitorul de ţigarete Punctual Comimpex din Cluj a...

Autor: Laurentiu Cotu

06.05.2014, 00:06 638

Compania Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afa­ce­re în distribuţia de ţigări, cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a realizat în primul tri­mes­tru o cifră de afaceri de peste 70 mil. lei (15,6 mil. euro), mai mult cu 13,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Evo­lu­ţia pozitivă a afacerilor companiei în primele trei luni din acest an se datorează deschiderii în iunie 2013 a două noi puncte de lucru, în Alba şi în Bihor, precum şi majorării pre­ţu­rilor la ţigarete cu aproximativ 7,5% faţă de primul trimestru al anului trecut.

„În termeni reali, cantitativ, vânzările de ţigarete s-au redus în primele trei luni cu aproximativ 4,5% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut. Până la finalul anului preconizăm o cifră de afaceri de 360 mil. lei (80 mil. euro), în creştere faţă de anul trecut, în funcţie şi de evoluţia preţurilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Mu­reşan, administratorul com­pa­niei Punctual Comim­pex. Anul trecut, compania a reali­zat o cifră de afaceri de 324,5 mil. lei (73 mil. euro), în creş­te­re cu 18% faţă de anul ante­rior şi un câştig net de apro­xi­ma­tiv 2 mil. lei (450.000 de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO