ZF 24

Doua mii de angajati de la Tractorul, Rulmentul si Nitramonia protesteaza la Brasov

26.02.2007, 12:17 15

Aproximativ o mie de angajati de la de la uzinele Nitramonia si Rulmentul s-au alaturat in aceasta dimineata unui protest initiat de o mie de angajati de la uzina Tractorul Brasov.
Aproximativ o mie de angajati de la uzina Tractorul Brasov au pornit intr-un mars spre oras, dupa ce au asezat la poarta uzinei o coroana de flori pe care scrie: "V-am votat, ne-ati lichidat. Coroana dedicata Guvernului Romaniei". Ei au mai asezat si o placuta din carton cu mesajul : "A murit Tractorul" si au aprins cateva lumanari.
In jurul orei 11,50, angajatilor de la Tractorul li s-au alaturat aproximativ 50 de salariati de la Nitramonia Fagaras, care au venit cu o coroana de flori si cu un sicriu pe carte este scris numele celor trei societati brasovene. Protestatarii scandeaza "A murit Tractorul!", "Parlament, Parlament, vrem si noi un trai decent!" si "Forta de munca unde sa se duca!".

In jurul orei 12,00 protestatarilor de la Tractorul si Nitramonia li s-au alaturat aproximativ o mie de angajati de la Rulmentul, la ora transmiterii acestei stiri fiind blocata circulatia pe artera din fata uzinei Rulmentul. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO