ZF 24

Dupa ce a primit 150 de ani de inchisoare, Madoff isi angajeaza consultant pentru a-i gasi cea mai buna inchisoare

Madoff isi angajeaza consultant pentru a-i gasi cea mai buna inchisoare
05.07.2009, 15:58 19

Bernard Madoff a angajat un consultant veteran in materie de penitenciare care sa-l ajute sa gaseasca cea mai buna inchisoare unde sa-si petreaca cei 150 de ani la care a fost condamnat, luni, pentru cea mai mare frauda comisa pe Wall Street, scrie The Times, citat de Mediafax.

Dupa aflarea sentintei, Madoff, acum Detinutul Nr. 1727-054, s-a intalnit cu Herb Hoelter, de la Centrul National pentru Institutii si Alternative, care i-a avut clienti pe presedintele casei de licitatii Sotheby Alfred Taubman si finantistii Michael Milken si Ivan Boesky.

Sentinta pe care a primit-o inseamna ca Madoff, in varsta de 71 de ani, va fi trimis sa-si ispaseasca pedeapsa intr-o inchisoare mai dura decat cele unde sunt inchisi infractorii de talia sa. El ar putea fi nevoit sa-si petreaca timpul alaturi de criminali, violatori, traficanti de droguri si bande rasiste antisemite. Madoff este evreu.

Bernard Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare pentru o escrocherie de proportii care a provocat investitorilor pagube de peste 46 de miliarde de euro. El a fost arestat de FBI in luna decembrie si a pledat vinovat in luna martie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO