ZF 24

Energy Holding: Livrarea energiei catre Alro a incetat din motive strict comerciale

21.02.2007, 15:37 19

Energy Holding a incetat, in octombrie 2005, contractul de livrare a energiei electrice catre Alro din motive strict comerciale, colaborarea intre cele doua parti desfasurandu-se in cele mai bune conditii, au declarat, astazi reprezentantii Energy Holding.

Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu s-au acuzat reciproc de minciuna, marti, la TVR, seful statului intervenind in direct in emisiune, dupa ce seful Executivului s-a referit, in contextul unei discutii privind grupuri de interese, la nota Alro semnata de acesta. Basescu a intervenit telefonic in emisiune, acuzandu-l pe Tariceanu ca minte si explicand ca a semnat rezolutia Alro deoarece compania, ca alti operatori economici, era obligata sa se prezinte la Ministerul Economiei "cu valiza cu bani" pentru a obtine prelungiri de contracte.

Seful statului s-a referit in acest context la firma Energy Holding, intrebandu-l pe Tariceanu daca stie la ce anume se refera, dar fara sa prezinte detalii in acest sens.

"Energy Holding a decis, in urma unei analize aprofundate a pietei, din motive strict comerciale, sa inceteze derularea contractului cu Alro Slatina", au precizat reprezentantii companiei. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO