ZF 24

Eugen Anicescu este noul Country Manager Coface România

Eugen Anicescu este noul Country Manager Coface România

Autor: Roxana Rosu

24.03.2016, 12:38 198

Conducerea Coface România a fost preluată în luna martie de Eugen Anicescu, după ce Constantin Coman a fost numit Group Director în cadrul asigurătorului francez la Paris.

Eugen Anicescu are o vechime de nouă ani în Coface România, în ultimii trei ani deţinând poziţia de Managing Director al Diviziei de Asigurări.

“Vom creşte în mod sustenabil, pentru că aşa cum ne-am obişnuit, ne vom axa pe atingerea ţintelor de venituri şi de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii şi produse. Coface are o echipă puternică în România şi împreună vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic şi vom consolida poziţia companiei pe piaţa asigurărilor de credite comerciale şi a serviciilor de credit management. Din poziţia noastră de experţi în credit management, avem angajamentul ferm de a ne sprijini clienţii să îşi protejeze şi să îşi dezvolte afacerea.”, a declarat într-un comunicat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.        

Constantin Coman şi-a început activitatea în cadrul Coface în mai 2000 şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea operaţiunilor grupului pe piaţa locală.

“Am trecut prin multe provocări şi ştiu că nu aş fi reuşit să ating rezultate atât de bune fără o echipă extraordinară, solidă, cu o cultură organizaţională de leadership care are tot timpul în atenţia sa clientul”, a precizat Constantin Coman.    

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO