Companii

Există viaţă după faliment. Ioan Teslaru, acţionar al producătorului de plasă sudată Intertrancom Impex din Buhuşi, a preluat cu 7,5 mil. euro fabrica de sârmă Dan Steel din Beclean. Intertranscom Impex este una din cele 40 de companii antreprenoriale româneşti care au depăşit 1 mld. lei cifră de afaceri

Ioan Teslaru

Ioan Teslaru

Autor: Roxana Rosu

26.01.2024, 12:47 14371

♦ Fabrica de sârmă, aflată în procedură de faliment, a fost preluată de Intertranscom Impex, care vrea să repornească producţia.

Fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean, una dintre cele mai importante companii ale industriei metalurgice din România, aflată în procedură de faliment, a fost vândută, în cadrul unei licitaţii publice, pentru suma de 7,5 milioane de euro, către Intertranscom Impex SRL, producător de plasă sudată din Bacău detinut de antreprenorul Ioan Teslaru.

Noul proprietar vrea să repornească producţia.

„Am reuşit, în urma unui proces amplu şi riguros, să identificăm investitori viabili pentru una din companiile ce au jucat un rol cheie în industria metalurgică. Prin această tranzacţie de succes, setăm premisele pentru continuarea dezvoltării eficiente a industriei metalurgice din România şi reuşim să salvăm încă un obiectiv important din istoria afacerilor româneşti“, declară Andrei Besoiu, Sales Manager, CITR Cluj.

CITR Filiala Cluj împreună cu Prime Insolv Practice, în calitate de lichidatori judiciari, au organizat licitaţia în data de 25 ia­nuarie 2024.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO