ZF 24

Familia care a primit casă şi 5.000 de lei de la Gigi Becali a cheltuit banii în câteva zile

Familia care a primit casă şi 5.000 de lei de la Gigi Becali a cheltuit banii în câteva zile

Autor: Gigi Ciuncanu

05.12.2012, 14:08 3254

Primarul localităţii, Constantin Pârjol, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că soţii Mariana şi Alexandru Bucur au cheltuit în doar câteva zile cei 5.000 de lei pe care i-au primit de la Becali, după care au fost nevoiţi să se descurce cum au putut.

"După ce a plecat domnul Becali şi le-a lăsat bani, pe lângă lucrurile pe care le-a adus aici pentru ei, toată ziua îi vedeam numai cu taxiul. Se duceau la Motru, la 20 de kilometri, pentru un pachet de biscuiţi şi ce îşi mai luau ei, dar oricum dădeau mai mult pe taxi decât pe ce cumpărau de acolo, deşi avem magazine şi în comună. Nu au mişcat un pai. S-au plimbat cu taxiul şi atât. Îi aştept de atunci să le dau câteva ţigle pe care să le pună pe casă că o să plouă pe ei la iarnă. Alexandru mi-a tot zis că o să vină, dar nu a mai ajuns. E o creangă pe care am tăiat-o eu atunci la poartă ca să poată intra domnul Becali şi unde am lăsat-o eu pe jos acolo este şi acum. Poate o s-o ia vântul, că ei nu cred că se vor atinge de ea s-o mute", afirmă primarul.

El mai susţine că şi Primăria Văgiuleşti le-a oferit anul trecut soţilor Bucur o casă în care să stea pe timpul iernii, însă locuinţa ar fi fost distrusă de cei doi, ambii ajungând ulterior să doarmă sub cerul liber împreună cu copilul pe care l-au făcut după ce i-au dat pe ceilalţi şase în grija statului.

În 24 octombrie, europarlamentarul Gigi Becali a venit cu un elicopter în comuna gorjeanã Văgiuleşti pentru a cumpăra o casă pentru un localnic, Alexandru Bucur, tatăl a şapte copii, şase dintre ei aflându-se într-un orfelinat din Târgu Cărbuneşti. Becali spunea atunci că s-a hotărât să ajute familia Bucur după ce a văzut povestea acesteia la televizor, susţinând că i-a fost teamă că dacă nu va face nimic la Judecata de Apoi va fi pedepsit de Dumnezeu.

Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO