ZF 24

Fildas, afaceri de 200 mil. euro anul acesta

22.03.2007, 13:07 17

Grupul de firme Fildas, detinut de Anca Vlad, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 200 mil. euro, comparativ cu nivelul de peste 140 mil. euro raportat la finalul anului trecut.
Grupul farmaceutic Fildas Trading are in vedere efectuarea unor achizitii pe piata de profil, atat pe segmentul de retail, cat si pe cel de distributie, aceasta strategie facand parte din planul de dezvoltare al companiei, pentru care Fildas a obtinut un credit sindicalizat de 80 milioane euro.
"In cadrul programului nostru de afaceri accentul se pune in continuare pe dezvoltarea distributie. Avem in vedere oportunitatile deja confirmate in piata framaceutica romaneasca, cresterea bugetelor de sanatate, crerea legislatiei pentru asigurarile private de sanatate, trecerea programelor de sanatate, respectiv a medicamentelor de ambulator pentru diabet, oncologei, SIDA in farmaciile private incepand cu 01.05.2007", a declarat Anca Vlad, presedintele Fildas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO