ZF 24

Filiala din Portugalia a DIGI a semnat un contract cu Vodafone Portugal pentru utlizarea unor frecvente şi accesul la reteaua de fibră optică detinută de Vodafone

Filiala din Portugalia a DIGI a semnat un contract cu...

Autor: Roxana Rosu

11.12.2023, 09:34 2706

Filiala din Portugalia a DIGI a semnat un contract cu Vodafone Portugal pentru utlizarea unor frecvente şi accesul la reteaua de fibră optică detinută de Vodafone.

Contractul face parte dintr-un pachet de remedii pe care Vodafone urmează să îl transmită Autorităţii de Concurenţă din Portugalia în legătură cu achiziţia de către acesta din urmă a Cabonitel S.A./NOWO Communications S.A.

Societatea doreşte să informeze piaţa cu privire la faptul că în data de 8 decembrie 2023, DIGI PORTUGAL LDA. (“Digi Portugal”) şi VODAFONE PORTUGAL – COMUNICAÇÕES PESSOAIS, S.A. (“Vodafone”) au încheiat un contract cadru în baza căruia, după aprobarea Autorităţii de Concurenţă din Portugalia, vor fi alocate Digi Portugal drepturiler de utilizare a frecvenţelor de 2x10 Mhz în banda de 1,800 Mhz şi 2x10 Mhz în banda de 3,400-3,800 Mhz precum şi accesul en-gros bitsream la reţeaua de fibră optică proprietatea Vodafone, aceasta făcând parte dintr-un pachet de remedii pe care Vodafone urmează să îl transmită Autorităţii de Concurenţă din Portugalia în legătură cu achiziţia de către acesta din urmă a Cabonitel S.A./NOWO Communications S.A”, se arată într-un anunt publicat de DIGI la BVB.

Operatorul de telecomunicaţii Digi Communications (simbol bursier DIGI), companie antreprenorială controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari, a raportat venituri de 1,23 mld. euro în primele nouă luni din 2023, faţă de 1,1 mld. euro în aceeaşi perioadă a anului precedent, deci în creştere cu 13%. În moneda naţională, veniturile au fost de circa 6,2 mld. lei.

Digi are o capitalizare bursieră de 4,1 mld. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO