ZF 24

Florin Andronescu: Credisson este cea mai interesanta realizare a mea

25.10.2009, 19:12 131

Pentru omul de afaceri Florin Andronescu, ambele exituri pentrucare este cunoscut, din retailerul de electrocasnice Flanco sicompania de credite de consum Credisson, au fost facute la cel maibun moment, scrie BUSINESS Magazin. "Credisson este cea maiinteresanta realizare a mea, pentru ca a fost un business nou,intr-o piata in care multi creditau, dar nimeni nu avea un vehiculdedicat creditarii consumului. A avut viata scurta, de trei ani, aavut o crestere fulminanta si un exit spectaculos."

Andronescu este convins de altfel ca daca ar mai fi amanattranzactia, vanzarea nu ar mai fi avut loc. Si cum criza economicaa lovit in principal in institutiile financiare, un Credissonsingur, lipsit de sprijinul financiar al unei companii mari ar fiavut probleme serioase. "Avand in vedere ce se intampla in piataacum, ar fi fost de luat in calcul inclusiv inchidereaafacerii."

Cititi mai multe despre cum cred ca s-ar fi luptat cu criza oameniide afaceri romani care si-au vandut companiile pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO