ZF 24

Fondul de investitii STK Emergent, mai bogat cu 12 mil. lei

15.10.2009, 17:48 55

Fondul inchis de investitii STK Emergent, listat la Bursa deValori Bucuresti (BVB), a inregistrat o crestere de 20% a activelorpana la 77,6 mil. lei in primele noua luni ale anului, potrivitraportului lunar emis de administrator-societatea STK Financial.Peste jumatate din activele fondului sunt investite in activeimobiliare, mai exact in vehiculul de investitii STKProperties.

Plasamentele STK Emergent pe Bursa erau in valoare de 36,8 mil. leila finele lunii septembrie. Principalele investitii sunt actiunilecelor cinci Societatii de Investitii Financiare (SIF-uri) care auatras peste 18 mil. lei, urmate de titlurile BRD cu 8 mil. lei sicele ale societatii Constructii Bihor cu 3,3 mil. lei. In lunaseptembrie, fondul si-a lichidat participatia la Feroneria Arad,valoarea titlurilor detinute fiind de peste 400.000 lei la finelelunii august.
Pe Bursa, titlurile STK Emergent au incheiat sedinta detranzactionare de azi in usoara crestere, pana la un pret unitar de38 lei, la o capitalizare bursiera de 23,1 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO