ZF 24

Ford recheama de pe piata 3,6 mil. vehicule, pentru reparatii

Ford recheama de pe piata 3,6 mil. vehicule, pentru reparatii
05.08.2007, 15:10 12

Grupul american Ford Motor recheama de pe piata 3,6 milioane de vehicule, in urma constatarii unei defectiuni la sistemul de control al vitezei, care se poate supraincalzi sau poate lua foc, in unele cazuri, a anuntat administratia americana pentru siguranta traficulului, citata de Reuters.
Vehiculele vizate sunt Ford Seria F, camionetele Ranger, vehiculele de teren Explorer, Bronco si Mountaineer, furgonetele Econoline, precum si autoturismele Crown Victoria, Town Car, Grand Marquis, Capri, Mark VII si Taurus Sho, produse in perioada 1992-2004.
Compania a decis sa recheme autovehiculele pentru a reduce ingrijorarea consumatorilor, a declarat Dan Jarvis, purtator de cuvant al Ford.
"Nu am observat o incidenta ridicata a incendiilor pentru aceste modele", a afirmat Jarvis, precizand ca au fost raportate cateva incidente de acest tip in cazul autoturismului Crown Victoria. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels