ZF 24

Fratii Micula intentioneaza sa investeasca in imobiliare

28.01.2007, 14:09 47

Proprietarii grupului European Drinks, fratii Viorel si Ioan Micula, analizeaza oportunitatea de a investi in domeniul imobiliar, conform lui Viorel Micula, presedinte al European Drinks.
Fratii Micula sustin ca detin peste 2,5 milioane de metri patrati de teren in intreaga tara, dintre care circa 300.000 de metri patrati in Bucuresti. Viorel Micula a declarat ca atunci cand a cumparat aceste terenuri, unele dintre ele erau periferice, dar odata cu dezvoltarea orasului au devenit interesante din punct de vedere imobiliar. "Vrem sa dezvoltam ceva pe parcurs, si poate fi vorba de locuinte, cladiri de birouri sau spatii comerciale. Analizam toate aceste oportunitati. Putem sa investim si singuri, dar suntem deschisi si unor parteneriate", a spus Micula.
El a mai spus ca in Bucuresti detine circa 300.000 de metri patrati de teren, dintre care 40.000 de metri patrati in zona Valea Cascadelor si 37.000 de metri patrati in vecinatatea hypermarketului Cora din cartierul Militari.
Grupul European Drinks are o cifra de afaceri anuala de peste 500 milioane euro si activitati in sectoare precum cel alimentar, productia de bauturi alcoolice si sucuri, dar si in domeniul hotelier. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO